Få flere kunder i Galten og omegn

Få mere ud af din hjemmeside med unikt indhold og links leveret af DinTekstforfatter 

Vi skriver indhold til din hjemmeside som gør at dine kunder ser dig som ekspert på dit område og samtidig bygger vi links til din side og indlæggene så du kommer højt op hos Google, som for dig betyder flere opgaver. 

 


Vil du have hjælp fra vores specialiserede skribenter?

Vi ved du som håndværker har travlt og derfor er vores opsætning så nem som mulig for dig. 

Du kan vælge at få 3 links til din hjemmeside for at rangere højere hos Google kombineret med et blogindlæg til 2500 kroner ex.moms som gør at du bliver set som ekspert. 

Alternativt kan du få et blogindlæg hvor vi gør det nemt for dig. Vi ringer til dig og aftaler den nemmeste måde at få indhold til dit blogindlæg på og vi skriver det for dig og du lægger det på din side. Simpelt – hurtigt og effektivt så du kan koncentrere dig om at bruge din tid på fakturerbare timer. 

Du kan læse mere om blogindlæg metoden nedenfor :  


Vi har erfaret at den største udfordring, som mange kunder oplever i forhold til at få indhold på deres hjemmeside er:

Tiden.

Derfor har vi lavet en simpel løsning, som kan spare dig vigtig tid med kommunikationsarbejdet og sikre dig velskrevne, værdiskabende tekster.

Fremgangsmåden er simpel:

  1. Du kontakter os via kontaktformularen eller ringer.
  2. Vi sender dig en mail eller giver et kald
  3. Du beskriver opgaven og sender et brief i lydform
  4. En af vores dygtige tekstforfattere skriver teksten
  5. Teksten køres igennem vores kvalitetssikring og samtidig sikres unikheden via et tredjepartsprogram
  6. Efter du modtager teksten, er der mulighed for 1 revision

 

Hvis du gerne vil teste om vi er det rette match for dig og din virksomhed, så laver vi den første tekst ud fra No Cure No Pay konceptet.

Det vil sige: Du betaler kun, hvis du er tilfreds – kan vi derimod ikke ramme dine forventninger, og bliver teksten ikke anvendt, så sender vi ikke en faktura.

Hvad koster det så at få skarpt indhold?

Vi tager blot 350 kroner/timen i forbindelse med lytning til brief, research samt udarbejdelse af teksten.

Den efterfølgende kvalitetssikring og revision bliver der ikke afregnet for.

Lidt om DinTekstforfatter

DinTekstforfatter har eksisteret i 10+ år. Vi skriver alverdens, spændende og lækkert indhold til hjemmesider. Heriblandt on- site indhold i form af bl.a. blogindlæg, produkt- og kategoribeskriver og affiliate artikler. Derudover naturligvis også tekst til off-site SEO i form af linkbuildingtekster.

Vi kan desuden tilbyde links fra vores egen portefølje på 500+ sider, hvis dine landingspages skal have noget ekstra linkjuice.

Vores hold af skribenter har vidt forskellige baggrunde – både hvad angår køn, interesser, uddannelse og erhvervserfaring. Denne alsidighed gør at vi kan matche din opgave med en skribent, som enten arbejder eller er uddannet inden for området – eller interesserer sig for området.

Dette mener vi er en stor styrke, når det handler om at lave skræddersyede tekster. Tekster der matcher din virksomheds tone-of-voice og rammer plet, når det kommer til målgruppens search intent samt hjælper på dine organiske placeringer.

Send os en mail eller bliv ringet op via kontaktformularen​

Brug kontaktformularen herunder og så vender vi retur hurtigst muligt!

Kontakt os for tilbud eller spørgsmål

Udfyld og send

Ring os

Giv os et kald
+45 7199 8070

Adresse

Firkløvervej 24, 8464 Galten
CVR: 33 87 36 11

Send os en mail

hej@dintekstforfatter.dk 
Vi er oftest hurtigst at få fat i via mail

Sådan foregår det

Om vores proces

Man making order in online shop
01

Opret skræddersyede tekstbestillinger og få et overblik over igangværende og afsluttede ordrer.

pige skriver på pc
02

Vi finder den rette skribent til opgaven. Efter teksten er skrevet, bliver den tjekket af vores kvalitetssikringsafdeling, hvor vi også sikrer unikt indhold.

minh-pham-lB9ylP8e9Sg-unsplash
03

Vi leverer dine tekster, hvor du vil have dem. Oftest i Dropbox, Google Drev eller på e-mail.

Få en gratis prøvetekst uden risiko

Er du ikke sikker på, om vi er et match? Vi er klar til at bevise det for dig. Derfor tilbyder vi at levere en prøvetekst på op til 1.000 ord. Hvis du ikke er tilfreds med teksten eller ikke mener, at der er et match, tager vi naturligvis teksten tilbage uden beregning.

Prøveteksten er et fremragende værktøj til yderligere forventningsafstemning og finjustering af arbejdsbeskrivelsen, inden vi indgår et samarbejde. På den måde er vi sikre på, at vi leverer præcist det, du har brug for.

Er du interesseret i en gratis prøvetekst? Skriv en e-mail til os, eller giv os et kald, så finder vi den rette løsning for dig.

Vi tilbyder fleksibilitet og høj kvalitet

Vores digitale setup og store hold af skribenter giver os mulighed for at være fleksible – og det er en fordel for dig. Vi er klar til at rykke hurtigt på din opgave, og du kan oprette ordrer, når det passer dig.

Vi leverer hurtigt, men går ikke på kompromis med kvaliteten. Inden opgaven bliver leveret til dig, vil den blive kvalitetssikret og tjekket for plagiat af vores dygtige medarbejdere.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi er klar til at skabe velskrevet indhold til din hjemmeside, og vi giver gerne et skarpt tilbud. Send os en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Du kan også ringe til os – vi er klar til at hjælpe!  

 

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.