Oversættelse

Erfarne oversættere til din opgave

Vi har stor erfaring med oversættelser – og vi hjælper gerne med de fleste opgaver. Vores dygtige oversættere arbejder professionelt og sørger for, at din tekst får det rigtige udtryk. 

Skal dit indhold leve på andre sprog?

Vi oversætter en række forskellige sprog 

Hos Din Tekstforfatter har vi skribenter fra flere nationaliteter. Vi kan tilbyde: 

  • Dansk til Engelsk 
  • Dansk til Svensk
  • Dansk til Tysk
  • Engelsk til Svensk
  • Engelsk til Dansk
  • Tysk til Dansk

Engelske oversættelser

Din Tekstforfatter laver skarpe oversættelser fra dansk til engelsk og fra engelsk til dansk. Vi har oversættere i vores stab, der har stor erfaring med engelske oversættelser i høj kvalitet.

Svenske oversættelser

Vil du gerne oversætte dit danske indhold til svensk? Vi har flere personer ansat, som er født og bosat i Sverige. Af den grund kan vi tilbyde svenske oversættelser i høj kvalitet.

Tyske oversættelser

I Danmark er vi begrænsede af vores lille sprogområde – på godt og ondt. Det samme kan ikke siges for vores naboer mod syd. Vil du gerne oversætte dit indhold til tysk? Vores hold består af flere skribenter, der mestrer det tyske sprog. Vi tilbyder både oversættelser fra tysk til dansk og fra dansk til tysk.

Sådan arbejder vi med oversættelser

Der findes automatisk software, der kan klare oversættelser for dig – gratis og på få sekunder. Som du sikkert ved, er kvaliteten sjældent i top. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Din Tekstforfatter arbejder professionelt med oversættelser til og fra flere sprog. Så vidt muligt bruger vi oversættere, der har det specifikke sprog som modersmål. På den måde kan vi lave oversættelser, som matcher målgruppens kulturelle forståelse i et sprog, der tiltaler dem.

Uerfarne oversættere kan nemt komme til at lave direkte oversættelser fra ord til ord – ikke meget ulig automatiske oversættelser. Når du hyrer en professionel oversætter, får du tekster, der ræsonnerer med din målgruppe.

Three friends dressed casually sitting indoors at table with books and vocabularies translating arti

Skal vi oversætte dit indhold?

Vi er klar til at hjælpe dig med at oversætte din tekst, så dit indhold kan nå flere mennesker. Vi tilbyder skarpe priser på professionelle oversættelser.

Vil du have et indblik i kvaliteten, inden du indgår et samarbejde med os? Vi tilbyder at lave en kortere prøvetekst, som er gratis, hvis du ikke ender med at bruge den.

Skal dit indhold leve på andre sprog?

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.