+45 7199 8070 hej@dintekstforfatter.dk

LOVEBUDDY SAMARBEJDE

Automatiseret bestillings- og leveringsproces af indhold til større affiliateprojekt

Med to større affiliateprojekter som lovebuddy.dk og lovebuddy.se stod det hurtigt ret klart for os, at vi ville outsource tekstforfatning for at kunne allokere mere tid til andre dele af driften – og naturligvis fokusere på vores egne kernekompetencer.

Derfor indgik vi i 2018 et større samarbejde med Din Tekstforfatter, som siden da har leveret over 1 mio ord – både til dansk og svensk on-site og linkbuilding brug.

“VORES OMSÆTNING ER STEGET 50% SIDEN VI INDGIK SAMARBEJDET MED DIN TEKSTFORFATTER…”

Siden vi indgik samarbejdet har resultaterne snakket for sig selv. Vores omsætning er steget 50% siden vi indgik samarbejdet med Din Tekstforfatter. Det er vi selvsagt utroligt tilfredse med og viser at vores investering i denne outsourcing af tekster har giver pote. Hvilket gør at vi fortsat kan fokusere på vores kernekompetencer og ikke gå død i projekterne mht. tekstforfatning, samt skalere vores forretning nemmere.

“FLEKSIBILITET OG OG FORSTÅELSE FOR VORES FORRETNINGSMODEL ER NOGLE AF DE PRIMÆRE GRUNDE TIL AT VI VÆLGER DIN TEKSTFORFATTER…”

Nogle af vores største overvejelser i forbindelse med det at skulle outsource vores tekstarbejde gik selvfølgelig på det med om vi nu kunne finde nogle, som forstod vores forretning, projekter og behov ift. teksterne. Men også her har Din Tekstforfatter leveret. Fleksibilitet og og forståelse for vores forretningsmodel er nogle af de primære grunde til at vi vælger Din Tekstforfatter. Hvilket for os har været noget af det vigtigste.

De formår at formidle og udarbejde vores specifikke ønsker til de mange forskellige indlæg fra gang til gang og med forståelsen af vores forretningsmodel, så formår de at skrive teksterne, som vi selv ville have gjort det og ønsker dem.

“DIN TEKSTFORFATTER FIK HURTIG OPSAT EN AUTOMATISERET PROCES TIL BESTILLING OG LEVERING AF TEKSTER…”

Med den relativt store volumen vi har brug for mht. tekster, så var det vigtigt for os at der hurtigt kom styr på processen, lige fra bestilling til leveret og opsætning af indhold. Her har Nicky hurtigt kunne fange og forstå vores behov, som i dag har resulteret i et samarbejde med minimale misforståelser og minimal administrativt arbejde – hvilket selvsagt er vigtigt for os ifm. outsourcingen.

Så alt i alt er vi utroligt glade for samarbejdet og ser frem til at fortsætte i mange år fremover 🙂 og vi tøver ikke med at anbefale Din Tekstforfatter til andre, som har behov for en stabil og fleksibel leverandør af tekster.

Lovebuddy.dk og Lovebuddy.se

lovebuddy dk og se