+45 7199 8070 hej@dintekstforfatter.dk
daniel johannesen watery

Watery ApS

Da jeg i starten af 2019 kunne se at vi i Watery ville få ca. 800 nye produkter ind i løbet af året og havde 200 kategorier uden tekst, så havde jeg egentligt lavet en fuldtids-job beskrivelse som skribent. Men lige i samme ombæring stødte jeg tilfældigt ind i Nicky fra Din Tekstforfatter, som med det samme sagde at jeg kunne få en mere fleksibel, billigere, hurtigere og ikke mindst bedre løsning end at have en fastansat skribent.

På forhånd var jeg dog også lidt skeptist, da jeg hidtil selv havde skrevet vores +400.000 ord og lagde meget energi i at informationen og tonen ud til slutkunden var helt korrekt – jeg var jo eksperten… tænkte jeg.

Men jeg gav Nickys skribenter et skud og må her et år senere bare sige at det skud ramte lige i bulls-eye.

Din Tekstforfatter har dermed over det seneste år skrevet +200.000 ord på HELT samme niveau og kvalitet som jeg selv ville kunne. Jeg fik faktisk sådan en “wow”-oplevelse første gang jeg modtag tekster.

I dag har vi en meget klar fremgangsmåde til at få løbende tekster på kategorier/produkter, som giver minimal arbejde for Watery internt. Prisen er noget bedre end jeg skulle give en fastansat, leveringstiden på selv +100 tekster er aldrig mere end 3 uger og de forstår vores tone-of-voice og krav til SEO/opbygning.

I sidste ende vil jeg bare gerne give en stor anbefaling til Din Tekstforfatter til alle webshops, der ikke selv har tid til tekster.”

Daniel Johannesen

EjerWatery ApS

logo-sort-watery