Affiliatetekster

Affiliatetekster, der forvandler trafik til indtjening

Din Tekstforfatter har stor erfaring med at skrive affiliatetekster, der er værdifulde for både besøgende og bundlinje. Vi optimerer vores tekster, så du får indhold, der kommer i Googles søgelys.
Din Tekstforfatter kan tage din affiliateforretning til det næste niveau gennem professionelle tekster. 


Vil du have hjælp fra vores specialiserede skribenter?

Hvad er en god affiliatetekst?

En række danske affiliaters har valgt at arbejde sammen med Din Tekstforfatter. Hvorfor har de det? Fordi velskrevet indhold stadig er det centrale for de fleste affiliateforretninger.

Vil du være klogere på, hvordan vi arbejder med affiliateindhold? Her er fire af de vigtigste fokuspunkter for os:
  1.       Objektivitet vs. positivitet
  2.       Kontekst
  3.       Det simple sprog
  4.       Målgruppe

 

#1 Objektivitet vs. positivitet

Ét af de steder, hvor mange affiliateforretninger fejler, er på troværdigheden.

Troværdigheden styrtdykker, hvis du beskriver hvert eneste produkt som det bedste, mest fantastiske eller smukkeste.

Troværdigheden ryger til tops, hvis du beskriver hvert produkt objektivt og sørger for at fremhæve både fordele og ulemper.

Én af de store fordele ved at være affiliater fremfor webshop er, at du har muligheden for at være objektiv – udnyt den fordel! Det er her din troværdighed ligger.

#2 Kontekst

Hvis du gerne vil have, at dine besøgende konverterer og køber nogle af de produkter, du henviser til, så skal du bidrage med værdi til dem. Hvordan gør du det?

Vi mener, at en høj del af den værdi, du kan bringe til bordet, ligger i konteksten i dit indhold.

Når vores dygtige skribenter arbejder med affiliateindhold, bruger de en masse tid på research. For hvordan kan vi beskrive ét produkt, hvis vi ikke kender de andre på markedet?

Viden om ét produkt er kun værdiskabende for dine besøgende, hvis denne viden bliver sat i den rette kontekst.

De mest succesfulde affiliatetekster lykkes med at sammenligne produkter og derved skabe værdi for de besøgende, som kommer tættere på at træffe det rette valg. 

#3 Det simple sprog

Hos Din Tekstforfatter prøver vi altid at kommunikere så simpelt som muligt. Et simpelt sprog i affiliatetekster sikrer, at læseren får et godt overblik, og at du altid lykkes med at formidle de vigtigste budskaber.

Et rodet, kompliceret og uklart sprog er den mest effektive metode til at tabe læseren. Gør det simpelt og spændende – så holder du læseren i sporet.

#4 Målgruppe

Henviser du til tech-produkter eller naturvin? Din niche afgør, hvordan du skal kommunikere i dine affiliatetekster.

Inden vi går i gang med at skrive affiliatetekster, bruger vi lidt tid på at definere målgruppen. Skriver vi til unge gamere? Eller er det primært til kvinder over 40? Måske er der tale om en bredere målgruppe?

Hvis du overvejer din målgruppe og matcher din formidling med denne, vil du øge din succesrate.

Din Tekstforfatter tager din affiliateforretning til næste niveau

Det er tidskrævende at skrive godt indhold – men det er også nødvendigt, hvis du gerne vil have en sund affiliateforretning.

Vi kan hjælpe dig med at tage din affiliateforretning til det næste niveau. Når du bestiller affiliatetekster hos os, får du indhold, der er:

Vi hjælper dig, der ikke har tid til at skabe godt indhold, eller dig, som har spidskompetencer, der ligger udenfor tekstforfatning.

Vi har forståelse for grundlæggende SEO-principper og arbejder med mobilvenlig opsætning, søgeord, spørgsmål til FAQ-schema mark-up, H-tags og lignende, så din tekst først og fremmest har mulighed for at rangere højt på Google. 

woman working from home

Tag din affiliateforretning til næste niveau!

Er du i tvivl? Det skal du ikke være. 

Hos os kan du få din første tekst på op til 1.000 ord risikofrit. Hvis du ikke er tilfreds eller ikke ønsker at anvende teksten, tager vi den tilbage kvit og frit. Det giver dig mulighed for at se, om vi er et match, inden vi indleder et samarbejde.

Skal vi tage din affiliateforretning til næste niveau? Kontakt os, så giver vi et godt tilbud!

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.