Kontakt os

Sidder du med et spørgsmål, du ikke kan finde svar på? Eller vil du høre mere om vores kompetencer og priser? Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål – og vi giver gerne et skarpt tilbud.

Kontakt os for tilbud eller spørgsmål

Udfyld og send

Ring os

Giv os et kald
+45 7199 8070

Adresse

Firkløvervej 24, 8464 Galten
CVR: 33 87 36 11

Send os en mail

hej@dintekstforfatter.dk 
Vi er oftest hurtigst at få fat i via mail

Sådan foregår det

Om vores proces

Man making order in online shop
01

Opret skræddersyede tekstbestillinger og få et overblik over igangværende og afsluttede ordrer.

pige skriver på pc
02

Vi finder den rette skribent til opgaven. Efter teksten er skrevet, bliver den tjekket af vores kvalitetssikringsafdeling, hvor vi også sikrer unikt indhold.

minh-pham-lB9ylP8e9Sg-unsplash
03

Vi leverer dine tekster, hvor du vil have dem. Oftest i Dropbox, Google Drev eller på e-mail.

Få en gratis prøvetekst uden risiko

Er du ikke sikker på, om vi er et match? Vi er klar til at bevise det for dig. Derfor tilbyder vi at levere en prøvetekst på op til 1.000 ord. Hvis du ikke er tilfreds med teksten eller ikke mener, at der er et match, tager vi naturligvis teksten tilbage uden beregning.

Prøveteksten er et fremragende værktøj til yderligere forventningsafstemning og finjustering af arbejdsbeskrivelsen, inden vi indgår et samarbejde. På den måde er vi sikre på, at vi leverer præcist det, du har brug for.

Er du interesseret i en gratis prøvetekst? Skriv en e-mail til os, eller giv os et kald, så finder vi den rette løsning for dig.

Vi tilbyder fleksibilitet og høj kvalitet

Vores digitale setup og store hold af skribenter giver os mulighed for at være fleksible – og det er en fordel for dig. Vi er klar til at rykke hurtigt på din opgave, og du kan oprette ordrer, når det passer dig.

Vi leverer hurtigt, men går ikke på kompromis med kvaliteten. Inden opgaven bliver leveret til dig, vil den blive kvalitetssikret og tjekket for plagiat af vores dygtige medarbejdere.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi er klar til at skabe velskrevet indhold til din hjemmeside, og vi giver gerne et skarpt tilbud. Send os en besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Du kan også ringe til os – vi er klar til at hjælpe!  

 

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.