Blogindlæg

Vi skriver blogindlæg til din målgruppe

Har du længe haft en plan om at lave en blog på din hjemmeside? Eller har du allerede en blog, der savner noget indhold?

Hos Din Tekstforfatter skriver vi informative blogindlæg til hjemmesider og webshops. Vores mangfoldige hold består af dygtige skribenter med hver deres interesser og spidskompetencer – og vi har helt sikkert en tekstforfatter, der matcher din opgave. Vi kan også hjælpe med indholdsuniverser og topic clusters.

Skal du have gang i din blog, et indholdsunivers eller topic clusters?

Vil du selv prøve kræfter med at skrive blogindlæg? Vi har tre tips til dig.

 #1 Skab værdi for læseren

Når du planlægger dine blogindlæg, bør du spørge dig selv: ”Hvordan skaber jeg værdi for mine læsere?”.

Alle laver blogindlæg – også dine konkurrenter. Hvis du har tænkt dig at gøre det samme, skal du overveje, hvordan din blog kan skille sig ud.

Herudover skal du overveje, hvordan du kan skabe værdi for din virksomhed gennem content marketing – det er ikke ’bare’ content. Du bør tænke over, hvordan indholdet på din blog også kan fungere som markedsføringsmateriale, så du ikke skaber indhold for indholdets skyld.

#2 Fasthold læseren

Er du stadig med os? Ellers er dette punkt ret akavet. Det andet tip er, at du bør gøre en indsats for at fastholde læseren på din side. Her bør du fokusere på indledning, struktur og opsætning.

Indledning

Vi anbefaler, at du starter med at skrive en skarp indledning, der rammer læserens søgehensigt og introducerer en ’løsning’, der matcher hensigten. Det vil gøre det næsten umuligt for de besøgende at forlade din side, inden de har læst videre.

Struktur

Når indledningen er skrevet, bør du overveje, hvordan du vil strukturere dit indhold. Vi anbefaler, at du laver korte afsnit, der er lette at overskue fra både mobil og PC. Herudover bør du skrive en god afrunding, der opsummerer de vigtigste budskaber.

Opsætning

Du bør tænke over opsætningen af teksten. Vi anbefaler, at du tilføjer relevante medier udover tekst. Det kan være billeder eller illustrationer, der forkæler læserens øje. Du kan også anvende tabeller, lister og punktopstillinger for at bryde teksten og øge overskueligheden.

#3 Skriv til din målgruppe

Du bør rette dine blogindlæg mod din målgruppe. Det betyder, at du skriver i et sprog, der er tilpasset din målgruppe – haveejere, gravide, sportsfolk, unge, gamle, studerende, direktører.

Du bør også tænke over, hvor på købsrejsen målgruppen for dine blogindlæg er. Oftest vil det være ret tidligt. Det betyder, at du oftest skal fokusere mere på information end på salg. Læseren er stadig meget i tvivl. Du skaber mest mulig værdi, hvis du guider fremfor at forsøge at overbevise.

Opsummering – tips til gode blogindlæg

      Værdi – identificer de mest interessante emner

      Fastholdelse – skarp indledning, brugervenlig struktur og spændende opsætning

      Målretning – match din målgruppe

Hvorfor bør du have en blog på din hjemmeside?

Nu er du blevet klogere på, hvordan du kan skrive gode blogindlæg. Nu er det på tide at spørge – hvorfor? Vi ser tre store fordele ved at skrive blogindlæg til din hjemmeside.

Bliv en autoritet i branchen

Vil du gerne øge kendskabet til din virksomhed? Så er det nødvendigt, at du gør en indsats for at positionere virksomheden som en autoritet i branchen.

Hvis dine potentielle kunder konstant blive eksponeret for dit brand, vil de med tiden også begynde at associere dit brand med høj ekspertise inden for det givne område.

Uddan dine læsere

I forlængelse af autoritets-figuren kan du gøre en indsats for at uddanne dine læsere. Her kan et informativt og gennemarbejdet blogunivers være et fremragende redskab. I bloggen kan du besvare de spørgsmål, din målgruppe har.

Hvis du bringer værdi til dem, vil de også bringe værdi til dig.

Få mere organisk trafik

Hvis du lykkes med at skabe et blogunivers, hvor du berører mange emner inden for branchen og sørger for, at dine tekster er optimeret til søgemaskinerne, vil du kunne skabe mere organisk trafik.

En indsats nu vil derved kunne bringe trafik til din hjemmeside i fremtiden.

Working at home with computer, woman writing a blog. Female hands on keyboard

Skal vi skrive dine blogindlæg?

Vi kan hjælpe med at skrive fængende og informative blogindlæg til din hjemmeside. Din Tekstforfatter optimerer teksterne til søgemaskinerne, så indholdet har den bedst mulige chance for at tiltrække organisk trafik.

Vi skriver gerne en gratis prøvetekst, så du kan finde ud af, om vi er et match. Vores kompetente skribenter er klar til at uddanne dine læsere, så du kan høste frugterne. Kontakt os, og få et godt tilbud.

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.