Bliv skribent hos Din Tekstforfatter og skriv hvornår og hvor du vil

Creative copywriters working on articles

Jobbeskrivelse:

Hos Din Tekstforfatter søger vi løbende skribenter, som brænder for at skrive.

OBS: Vi søger for nuværende ikke flere skribenter, men vi ansætter flere gange om året, så du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning!

Der er ingen særlige formkrav i forhold til uddannelse eller baggrund. Det vigtigste er, at du elsker at skrive og kan formulere dig på et højt, skriftligt niveau og arbejde selvstændigt. Samt at du evner at arbejde med frihed under ansvar.

Vi søger skribenter til udfærdigelsen af både simple SEO-artikler og andet off-site indhold. samt on-site indhold til kommercielle hjemmesider, produkt- og kategoribeskrivelser. Da opgaverne har stor alsidighed, eftersom vi skriver til alle brancher og emner, forventes det at du har en løsningsorienteret tilgang til tekstarbejde, hvor du ikke er bleg for at skrive om alverdens emner.

Som tekstforfatter hos os arbejder du hjemmefra, alt foregår virtuelt. Du kan skrive lige så mange tekster som du har overskud og tid til udover det månedlige minimum. Det er især velegnet til dig, som ønsker at supplere din SU / nuværende indtægt, uden at være afhængig af mødetidspunkter.

Bemærk: vi tilbyder ikke faste stillinger med faste timer, men der er tale om freelance tilknytning m. b-indkomst i form af honorar.

På grund af den stejle læringskurve er det ideelt, hvis du ser dig selv som skribent på vores team i min. 6 måneder. Dog ikke et krav.

Vi forventer, at du:

 • Kan overholde deadlines og tjekker mails jævnligt
 • At du mestrer det danske sprog skriftligt
 • Har komplet styr på grammatik og kommatering
 • Kan arbejde selvstændigt og effektivt
 • Har mod på en stejl læringskurve (såfremt du ikke har prøvet lignende arbejde før)
 • Er tryg ved at bruge Word/Google Docs og samtidig at du er habil bruger af IT generelt – bl.a. fordi der skal bruges online arbejdsplatform mv.
 • Kendskab til SEO og WordPress er et plus

Vi tilbyder til gengæld:

 • Et fleksibelt arbejde uden faste mødetider (dog en forventning om et minimum antal tekster månedligt)
 • Honorarløn, så du også selv har en indflydelse på din egen indtjening
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer dig (så længe deadlines overholdes)
 • At blive en del af et team med høj medarbejdertilfredshed

Det er en fordel (men ikke et krav):

 • Hvis du er hurtig på tasterne (primært for din egen skyld)

Kort om firmaet:

Din Tekstforfatter er en virtuel virksomhed, som arbejder med alt inden for on-site og off-site tekster. Vi har eksisteret siden 2011 og har altid prioriteret skribenternes trivsel. Det er vores mål at nye skribenter føler sig velkomne og taget godt imod. Vi går ind for diversitet og tager alle potentielle skribenter i betragtning uanset alder, race, religion, seksuel orientering eller baggrund. Det vigtigste for os er, at dine skriveevner matcher vores kunders kvalitetsforventninger og at du er en teamplayer.

HAR DETTE FANGET DIN INTERESSE OG VIL DU SØGE OM AT BLIVE FREELANCE TEKSTFORFATTER HOS OS?

Så bedes du udfylde nedenstående kontaktformular, hvori vi vil bede dig om at uploade dit CV samt en testopgave, som du bedes skrive ud fra nedenstående beskrivelse:

 • 300 ord om noget inden for et af følgende emner; elektronik, byggeri eller mode. Emnet er valgfrit
 • Unik og fængende hovedoverskrift og én deloverskrift
 • Positiv, fængende og informativ tekst – sørg for at have en rød tråd
 • Indtænk en fiktiv publiceringsside. Igen, der er ret frie hænder.
 • Vi forventer dog en fejlfri tekst ift. stavefejl, grammatik og korrektur for at vi tager dig i betragtning
 • Opgaven skal gerne afleveres i word – alternativt i .pdf (har du ikke word, så kan du bruge Google Docs og downloade som word-fil)
 • Du kan se en allerede skrevet testopgave her – Bemærk dog at testopgaven er lavet ud fra et defineret søgeord og publiceringsdomæne.

Vær ikke for bekymret mht. formalia, det lærer du hurtigt til fremtidige opgaver, vi bruger hovedsageligt testopgaven til at vurdere skrivestil og ens grammatiske evner.
Note: der forventes ikke en stor omgang research til testopgaven, da den afspejler vores simple tekster til fx linkbuilding o. lign., som – når man er øvet – bør kunne klares på max 10 minutter af de fleste. Vi laver selvfølgelig også on-site tekster og andet, som er mere krævende, men som udgangspunkt starter man ud med LB/SEO-artikler, medmindre man har direkte erfaring med at skrive on-site tekster til hjemmesider.

Vi svarer hurtigst muligt på din ansøgning og alle får svar uanset hvad.

Spørgsmål eller andet kan sendes til nicky@dintekstforfatter.dk  


ANSØG JOB

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
Allowed Type(s): .pdf, .docx, .doc
Allowed Type(s): .pdf, .docx, .doc
Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.