Vi er Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 60 tekstforfattere. Vores styrke er helt klar vores dygtige team på tværs af alder, køn og etnicitet. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer. Alt dette til sammen giver os en særlig diversitet, hvilket er grunden til, at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.
Din Tekstforfatter har rødder i det gamle SEO-Fabrikken og Tekst-Menageriet. Disse rødder gør at vi har over 5 års erfaring indenfor udfærdigelsen af alle former for content. Vi har bred branchekendskab og selvom vi ikke sælger seo-ydelser holder vi os altid ajour med aktuel viden om søgemaskineoptimering.
Vi ønsker ikke at være din leverandør, vi ønsker i højere grad at være din samarbejdspartner. Derfor tilstræber vi at gøre samarbejdet så nemt og fleksibelt som muligt. Alle vores skribenter er omfattet af en NDA i forhold til slutkunders identitet og ønskes det laver vi gerne en NDA inden et samarbejde påbegyndes.
Herunder kan du møde nogle af de fantastiske personligheder, som vi er så heldige at have på vores team.

Marlene

Nicky

Nicky

Administrerende direktør

Mit navn er Nicky Søgaard og jeg er administrerende direktør for Din Tekstforfatter. Jeg er ansigtet udadtil for vores virksomhed og står for den daglige ledelse og drift af virksomheden[…]

Andreas

Hans

Hans

Tekstforfatter

Jeg er 20 år gammel og bliver snart student fra Holstebro Tekniske Gymnasium, men når ikke jeg har travlt med skolen, nyder jeg at gå på jagt, arbejde med elektronik og teknologi og […]

Natasha

Bjarki

Kaya

Sofie

Frederik

Henrik

Henrik

Tekstforfatter

Jeg hedder Henrik og bor i Sønderjylland, hvor jeg lige nu holder et sabbatår og forbereder mig på at læse. Jeg har været hos Din Tekstf […]