"Få-flere-kunder-pakken"
Ingen binding!
Første måned gratis!

Hos DinTekstforfatter kan vi hjælpe DIG
med at få flere kunder!

Få flere opgaver via tekster og links til din hjemmeside

Vi, hos Din Tekstforfatter, ønsker at nå bredere ud i lokalområdet og her derfor sammensat et godt tilbud på hjælp til organisk vækst til vores omkringliggende virksomheder.Vil du have hjælp til at få flere kunder og opgaver?

DinTekstforfatter kan hjælpe dig med at tiltrække flere kunder og opgaver via din hjemmeside.

Men hvordan kan vi lige det?

Det er simpelt. Vi har sammensat et unikt tilbud til virksomheder inden for håndværk grundet Nickys (direktør i DinTekstforfatter, uddannet bygningskonstruktør) passion for byggeri.

Vi har lavet en SEO- / trafikpakke i form af en månedlig service, der indeholder 4 links – 1 tekst/blogindlæg og 1 månedlig rapport. 

1. Links til specifikke sider på din hjemmeside

Et “link” laves ved at skrive en artikel, der udgives på en ekstern side, der henviser til din hjemmeside og specifikke landingsside. Formålet er at får din side højere op i søgeresultaterne på Google.

2. Tekstforfatning til din side

Vi hjælper med at få optimeret tekstindholdet på din hjemmeside. Typisk ved at tilføje tekst til eksisterende eller nye landingssider, der omhandler specifikke ydelser/emner, et eksempel kunne være “Montering af døre og vinduer”, “Elinstallationer” eller andet. Hvad der nu giver mening for din virksomhed og målgruppe.

Vi kan skrive ud fra dine inputs og ønsker eller vi kan hjælpe dig ved at finde et passende emne til branchen.

3. Månedlig rapport

Hver måned får du en rapport over de links, som er udgivet og hvor du kan følge udviklingen i de søgeord, der er vigtige for dig. Bruger du Google Ads eller call-tracking system kan vi også integrere det ind i rapporten. 

Prisen 

Alt dette kan du få for bare 3.000 ex.moms månedligt 
Prisen inkluderer 4 links , 1 blogindlæg til din side , en månedlig rapport. Første måned er gratis – uden forpligtigelser – og der er ingen binding! 
Du er også velkommen til at skrive til os ved spørgsmål eller ønske om kontakt!
Kontakt os for tilbud eller spørgsmål

Udfyld og send

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.