Din Tekstforfatter støtter digital opkvalificering – fordi vi tror på mennesker

Fremtiden bliver mere og mere digital, men bag skærmen sidder der stadig mennesker, og vi tror på, at digital opkvalificering af arbejdsstyrken er fremtiden. Derfor har vi valgt at støtte dette projekt.

Opkvalificering er vigtigt i en tid med mangel på arbejdskraft

De danske virksomheder mangler arbejdskraft, men faktisk har vi i mange tilfælde arbejdskraften herhjemme. Der går nemlig en lang række mennesker ledige, som blot mangler en smule hjælp og en lille smule uddannelse. Grundet psykiske, fysiske, eller økonomiske udfordringer har de ikke selv ressourcerne til at kunne opkvalificere sig.
Vi tror på, at vi sammen med andre danske virksomheder kan være med til at hjælpe disse borgere, og dermed i sidste ende hjælpe os selv. 

Diversitet har altid været vores fokus

Inden for tekstforfatter- og SEO-branchen er vi nødt til at fokusere på mangfoldighed. Vores målgruppe sidder nemlig ude bag skærmen, og det er alt lige fra familiens allermindste, de ufaglærte, håndværkerne, direktørerne og dem, der står uden for arbejdsmarkedet.
Derfor satser vi selv på bred mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Vi ansætter folk med forskellige forudsætninger og fra forskellige socioøkonomiske lag i samfundet, så vi kan dække bredt.

Vi vil gerne skabe plads til flere

Når mennesker får lov til at føle sig nyttige og som en del af noget større, giver deres liv mere mening. Det behøver ikke nødvendigvis at være et fuldtidsjob, der skaber gode oplevelser i hverdagen.
Når vi uddanner folk til at kunne varetage opgaver inden for digital markedsføring, kan de også arbejde hjemmefra. Det betyder, at personer der eksempelvis sidder i kørestol eller ikke kan omgås mange mennesker pga. en psykisk diagnose også får mulighed for at få et meningsfyldt job. Uanset om det er på fuld tid eller et par timer om ugen.

Vi tror nemlig på, at sammen er vi stærkest!

Cookie politik

Gennem at besøge dintekstforfatter.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.