+45 7199 8070 hej@dintekstforfatter.dk

Hele Europa og det meste af verden står lige nu i en svær situation, fordi der er brudt krig ud.

Ruslands invasion af Ukraine har skabt røre over hele kloden, og de forfærdelige historier der fra fylder mediebilledet rundt omkring i verden. Især på det europæiske kontinent er fokus særligt stort, fordi der ikke har været krig på denne måde i Europa siden 2. verdenskrig.

Russerne kæmper sig ind i den ene ukrainske by efter den anden. Det er skrækkelige billeder, vi ser, og enormt mange ukrainere er drevet på flugt.

Dintekstforfatter.dk støtter Ukraine økonomisk

Det kan føles som om, der intet er at gøre, for at hjælpe i lande der, som Ukraine, er under angreb. Det er dog ikke sandheden, og det er faktisk vigtigt at hele verden står sammen, og bidrager med det, som de kan.

Det har vi ved dintekstforfatter.dk selvfølgelige taget alvorligt, og derfor har vi orkestreret en indsamling gennem ”gratis” tekstforfatning. Alle almindelige omkostninger bliver doneret og sendt til nødhjælpsarbejde i Ukraine.

Det har båret frugt, og der er på meget kort tid blevet indsamlet 300.000 kroner til Røde Kors. Det er en stor pose penge, som vi er meget glade for at kunne bidrage med til alt den livreddende nødhjælp, som sker i Ukraine og i brændpunkterne omkring.

Røde Kors er på pletten

Røde Kors står for den vigtige nødhjælp, som er alt fra mad og medicin til oprettelse af modtagelsescentre til flygtninge. De er midt i det hele i Ukraine og yder livreddende arbejde. De træner frivillige i førstehjælp og står generelt for helt uundværlig hjælp til ukrainerne. 

Vi er stolte af vores indsamling, og listen over andre støtter i projektet kan ses nederst her.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.